"Sun-bleached light is tempered by darker accents and rich texture. We discovered new ways to make the apartment function by rethinking the vertical space. "

ROBYNNE DE COURTENAY


Hall St, Bondi

Tasked with transforming an apartment purchased from the plan into a home befitting a cosmopolitan coastal lifestyle, we had several alterations made to the interior. To maximise the function and space, we moved walls, added bespoke joinery and improved all the electricals.

Sun-bleached light is tempered by darker accents and rich texture. Pale upholstery provides a calm backdrop for featured artwork, and the combination of eurpoean furniture with classic beach accessories, creates a casual yet luxurious ambience, that perfectly suits the owner's lifestyle.



Design Highlights

• By strategically moving a wall we created a functional study space
• Clean modern lines and clutter-free surfaces were achieved by rewiring the electrics
• Walls were reinforced to accommodate the bespoke joinery
• Furntiure sourced from Space Furniture, Poliform, Cosh Living and Cushions by Christian Lacroix